5 dolog, aminek kezdj neki szeptemberben!

1. Kezdj el edzeni!

Bár nekiállhattál volna már karácsonykor is, de nem tetted. Napi 20 perc, heti 5x. Túl fogod élni. Én Melissa Benderre és a high intensity workoutokra esküszöm, de annyi van mindenféle ingyenes edzésből a neten, mint égen a csillag.

Ha fizetni is akarsz érte, menj el valahova, vagy nézd meg a Freeletics-et, de kifogást ne gyártsál többet, volt rá csak idén 8 hónapod, legyen már elég.

3_onlinetraining_0.jpg

2. Kezdj el rendet rakni!

Mármint nem takarítgatni, meg úgy rendet rakni, hogy hetente egyszer párhuzamosra igazítod az asztalod szélén álló ki tudja miket. Hanem úgy istenigazából. Csak hogy ne hagyjalak tippek nélkül, én fly lady párti vagyok, de ki tudja hány blog, cikk, akármi foglalkozik a témával. Mármint ha szükségét érzed, hogy annak is utánanézz, hogy kellene bedugni a cuccaidat a szekrényekbe.

Ezeket holnap fusd át - csak, hogy kapj egy napot a halogatásra is - aztán szeptember 1-én már neki is állhatsz.

clean-home-healthy-home.jpg

3. Kezdj el enni!

Napi 5x. Irodában is. Megszokják, hidd el. Attól, hogy a többiek nem esznek 10h-kor almát, te még ehetsz.

Ha már éhes vagy, elkéstél vele.

Személyes kedvenc az ételkert és a lilafüge. Nem mintha ne tudnád tökéletesen, hogy mit és mikor kellene megegyél, hiszen folyton ezt bújod, csak hát ugye. Mindenesetre fuss neki a kérdésnek megint. Ne diétázzál, egyél-igyál normálisan. Cukrot hagyd el teljesen, pezsgőből igyál szárazat, az aperolspritzet hagyd meg a nyaralásra. Vagy péntek estére. Esetleg szülinapra. Névnapra. Hétfőre.. :)

1_2.jpg

4. Kezdj el olvasni!

Mármint ne csöpögős motivációs könyveket és önsegítő szakirodalmat, mert azzal nem leszel előrébb. Hanem könyvet. Meg szakkönyvet, mert érdekel. Ha nem érdekel, válts állást, szakmát, akármit. Hozzá segítséget kaphatsz itt. Havonta egyet. Aztán kéthetente, aztán hetente. Ha csak 4 könyvet elolvasol karácsonyig már egész jó leszel tavalyhoz képest. És az csak havi 1. Könyvtippeket találsz itt.

usability-seo-web-marketing-professional-books.jpg

5. Kezdj el élni!

Most kezdődik a színházszezon, tele az ősz koncerttel, van egy rakat ingyenes is közöttük. Egyébként meg mikor sétáltál utoljára a Gül baba utcán, mikor üldögéltél éjjelnappalis papírpohár kávéval a Károlyi-kertben és mikor fröcskölt le utoljára a Szabadság-tér. Nem érek rá, nekem nincs időm ilyesmire, ésatöbbi. Az összes kifogásodat átgondoltad már az 1-esnél is, úgyhogy lassan továbbléphetsz. 

14336971_153ba167fb804e6badf382fb63e1d049_xl.jpg

 

Gyere facebookra, még mindig nincs meg a 3000, pedig már alig van hozzá pár napom!! :)

 

képek: urban-eve.com, indafoto.hu, zipcar.com